11. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivaline Davetlisiniz.

11. Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivaline Davetlisiniz.

5 Eylül 2019

Sevgili Hemşerilerimiz, Kalecik Ankara’nın en eski ilçelerinden bir tanesi. Kızılırmak vadisi, Selçuklu’dan kalma Yedi Gözlü KöprüsüTarihi Kalecik Kalesi çok sayıda tarihi konağı ve doğal güzellikleri ile birlikte Ankara’nın hemen yanı başında bulunan çok şirin bir ilçe tarih, doğa ve kültür ile iç içe bir hafta sonu geçirmek isterseniz 13-14-15 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kalecik Karası Üzüm Festivalimize sizleri davet ediyoruz.
Festival içerisinde popüler sanatçıların konserleri, standlar, yöresel ev yemekleri, yağlı güreşler, flyboard ve yamaç paraşütü gösterileri, bağ bozumu etkinliği gibi çok sayıda faaliyetimizi de Kaleciğimizde sizleri ağırlamaktan onur duyacağız.

Kalecik Belediye Başkanı – Dr. Duhan Kalkan