Daha yeşil bir Türkiye için ilçemiz Koçak mevkiinde #GeleceğeNefesOl sloganı ile 2000 fidanımızı toprakla buluşturduk.

10 Nisan 2021

Belediye Başkanımız Sn. Dr. Duhan KALKAN, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle gerçekleştirilen fidan dikme programına katıldı.

Daha yeşil bir Türkiye için ilçemiz Halit Cevri Aslangil Mahallesi Koçak mevkiinde #GeleceğeNefesOl sloganı ile 2000 fidanımızı toprakla buluşturduk.

Programa Kalecik Kaymakamı Uhut Emre Koyuncu, Belediye Başkan Yardımcısı, ilçe müdürleri ve vatandaşlarımız katıldı.