Engelli kardeşlerimizi, Kalecik Belediye Spor ile buluşturmak amacı ile düzenlemiş olduğumuz iftar yemeği

6 Mayıs 2019

Engelli kardeşlerimizi Kalecik'imizin güzide takımı olan Kalecik Belediye Spor ile buluşturmak amacı ile düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katılımlarından dolayı, Kaymakamımız Sn. Abdullah Abid ÖZTOPRAK, Kalecik Belediye Spor Başkanı Sn. Sedat TÜFEKÇİOĞLU, AK Parti Kalecik İlçe Başkanı Sn. Necmi DARICI, Pursaklar MHP İlçe Başkanı Sn. Gökhan BALCI, Kalecik Belediye Meclis Üyeleri, Kalecik Belediye Spor Yönetimi, Kalecik Belediye Spor oyuncuları, Engelli Kardeşlerimiz ve ailelerine teşekkür ederim.

Dr. Duhan KALKAN
Kalecik Belediye Başkanı